Hallo,

Ik ben Vicky, 37 jaar, enthousiast, positief en een passie voor alles wat met handwerk te maken heeft. Creativiteit zit in m'n DNA ! 

Mijn enthousiasme en kennis deel ik graag met jullie. 

Tijdens mijn workshops staan steeds de deelnemers centraal. Het is voor mij belangrijk dat jullie een leuke tijd beleven én naar huis fladderen met een smile op jullie gezicht en met de goesting om nog meer met jullie handen te creëren. 

 

Tot dan !

 

 

Atelier Kolibri is onderdeel van Creatief Collectief
Creatief Collectief is een VZW die als doel heeft om cultuur aan te bieden aan alle lagen van de bevolking en dit op diverse manieren.
Gaat het nu over het organiseren van gezellige workshops, het aanbieden van expositieruimten aan startende, ervaren of op rust zijnde artiesten of een grappige amateurvoorstelling op het podium;  Creatief Collectief VZW biedt het allemaal aan.

Creatief Collectief biedt volgende activiteiten aan: via theater, amateurkunsten, beeldende kunst & vormgeving, muziek & muziektheater kunsten,  Letteren, dans, film en Cultuur in al zijn  aspecten te bevorderen.  Het aanbieden van workshops en trainingen om beeldende kunst, amateurskunsten, theater, letteren, zowel voor de eigen leden voor derden. Het invullen van animaties en andere theatertrainingen voor derden. Het tentoonstellen of exposeren van gemaakte ontwerpen door leden en derden.

De VZW is opgericht in 2021 net aan het einde van de coronacrisis om de cultuursector een extra duwtje in de rug te kunnen bieden.
De namen Atelier Kolibri, Weekend Impro Theater en Wijnegems Impro Theater zijn allen onderdeel van Creatief Collectief VZW, kijk gerust eens op deze websites voor meer informatie.